Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  03:54:49

Πάλι απειλεί ότι θα καταψηφίσει...

''Δεν υπάρχει πιθανότητα να έρθει Ασφαλιστικό νομοσχέδιο με τριπλασιασμό των εισφορών των αγροτών. Δεν το ψηφίζω'' ξεκαθάρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, προειδοποιώντας πως η κυβέρνηση θα πέσει αν το φέρει στη Βουλή.

Δικαιολογημένη λόγω πρότερου βίου η καχυποψία. ''Ετοιμάζεσαι για νέα κωλοτούμπα;'' ρώτησαν στο Mega τον Γ. Μιχελογιαννάκη για το ασφαλιστικό και εκείνος απάντησε με τον δικό του τρόπο. Τον παλιό, τον δοκιμασμένο δηλαδή με απειλές ότι θα καταψηφίσει, προκειμένου να εξασφαλίσει τηλεοπτική δημοσιότητα « αντάρτη» για λίγες ημέρες. Φαίνεται ότι το παράκανε με τη νέα ε[πειλλη ότι θα ξκαταψηφίσει μαζι με άλλους βουλευτές και κατά συνέπεια θα πέσει η Κυβέρνηση.

''Δεν υπάρχει πιθανότητα να έρθει νομοσχέδιο με τριπλασιασμό των εισφορών των αγροτών. Δεν το ψηφίζω. Καλά θα κάνει ο Κατρούγκαλος αυτό το πράγμα αμέσως να το βελτιώσει. Στο μνημόνιο μια φορά μόνο ψήφισα γιατί ήθελα να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Και όταν έκανα την κωλοτούμπα που λέτε εσείς μιλούσαν για διαπραγμάτευση και παράλληλο πρόγραμμα. Άρα να εξαντλήσουμε τη διαπραγμάτευση και το παράλληλο''.

Αμέσως μετά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε πως ''η κυβέρνηση θα πέσει αν το φέρει, όχι αν δεν την ψηφίσουμε''.
Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοί του βουλευτές που δεν θα το ψηφίσουν. Μπροστάρης και σ΄αυτό.

''Αφήστε τους να πάνε Σαββατοκύριακο στις περιφέρειες και τότε θα δούνε. Τα Χριστούγεννα έκανα περιοδείες και είχα δει το κλίμα ποιο είναι. Ένα μήνα φωνάζω για τις εισφορές''. Ας καταψηφίσει τελικά μια φορά και θα τον πιστέψουμε για τη συνέπεια του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline