Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:35:27

Το χειροφίλημα του Νίκου Φίλη και η γονυκλισία του Τέρενς Κουίκ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από τους ζουρνάδες και τα νταούλια πέρασε στα χειροφιλήματα και στις γονυκλισίες. Μια στροφή εντυπωσιακή που δεν περνά απαρατήρητη από τη κοινωνία. Θυμίζει σε όλους τις πολλές κολοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική του και ιδιαίτερα τον περίτεχνο τρόπο με το οποίο ο Αλέξης Τσίπρας μεταλλάχθηκε από αντιμνημονιακό σε μνημονιακό.

Στη συγκεκριμένη πάντως περίπτωση (φωτό) ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ο οποίος δεν φημίζεται για τα φιλοθρησκευτικά αισθήματα, προέβη σε χειροφίλημα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου κατά τον εκκλησιασμό του.

Φυσικά η εικόνα αυτή έγινε αμέσως αντικείμενο σχολιασμού από τους χρήστες των social media οι οποίοι απόρησαν από την εντυπωσιακή μεταστροφή του κ. Φίλη. Ίσως να έγινε θαύμα.

img2

Εντύπωση όμως έκανε και η γονυκλισία του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, σε ειδική τελετή μπροστά στο μνημείο των πεσόντων στα Ίμια, στον Πειραιά.

Ο ελ λόγω πολιτικός που διερύγνυε τα ιμάτια του ότι ποτέ δεν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται και στηρίζει εκείνους που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή και τους Έλληνες στην εξαθλίωση, έχει ξεπεράσει τα όρια.

Ο κ. Κουίκ καλό θα ήταν να σταματήσει τα σόου (γονυκλισίες) να κρατήσει το πρωτόκολλα, και να είναι σοβαρός. Ο κόσμος δεν χρειάζεται άλλο θέατρό και ούτε τρώει κουτόχορτο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline