Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:09:56

Και ο αδελφός του “συντρόφου” Μυλόπουλου

Την πρωτοκαθεδρία στα ρουσφέτια και τους διορισμούς στο Δημόσιο διεκδικεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, όποτε τους δίδεται η ευκαιρία κάνουν οτι μπορούν για να πιάσουν το συγκεκριμένο στόχο. Ακόμα, και οι λεγόμενοι «εισοδιστές», δηλαδή όσοι μεταπήδησαν πάνω στο τρένο της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα από τον κύκλο του Γιώργου Παπανδρέου, όπως ο κ. Μυλόπουλος, πρύτανης όλων των εποχών.

Είδαμε τον Γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ να διορίζει όλη την οικογένειά του στο δημόσιο. Είδαμε την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ να διορίζει τον καλό της στο δημόσιο. Δεκάδες περιπτώσεις καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι δεσμοί αίματος (και όχι μόνο) προστατεύονται, αρκεί το DNA των ενδιαφερομένων να έχει υποταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταία γνωστή περίπτωση, αυτή που κατήγγειλε στη Βουλή ο Βουλευτής της Ένωσης κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο αδερφός του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του προέδρου της Αττικό Μετρό, ο κ. Νικήτας Μυλόπουλος, έχει διοριστεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην πρύτανης είναι ο γνωστός κύριος που διέλυσε το ΑΠΘ και από το ΠΑΣΟΚ με ευκολία μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ, εξασφαλίζοντας οικογενειακό διορισμό.

Στη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον νέο πρόεδρο του Αττικό Μετρό τον ρώτησε «εάν είναι συγγενικό του πρόσωπο ο κ. Μυλόπουλος που πρόσφατα διορίσθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης;».

«Είναι αδελφός μου, αλλά δεν έκανα εγώ τον διορισμό του» , απάντησε ο κ. Μυλόπουλος για να του επισημάνει ο βουλευτής «πως δεν είπα ότι τον διορίσατε εσείς, η κυβέρνηση τον διόρισε όπως και εσάς και αυτήν κρίνω».

Σημειώνεται ότι ο Νικήτας Μυλόπουλος, ήταν καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης διορίστηκε τον Δεκέμβριο του 2015 και κατέχει την θέση του Προέδρου του Δ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline