Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  04:13:14

Θέλει να πληρώσουν και εισιτήριο!

Ευρηματικός, αλλά ολίγον ακριβός για τα σημερινά ελληνικά δεδομένα, είναι ο Γιάννης Βαρουφάκης, όσον αφορά τα σχέδια του για την ανακοίνωση του πρώτου Πανευρωπαικού κόμματος, που φιλοδοξεί να ιδρύσει.

Όπως διέρρευσε για να παρακολουθήσει κάποιος από κοντά την παρουσίαση του νέου πολιτικού εγχειρήματος, θα πρέπει να πληρώσει εισιτήριο 12 ευρώ. Προφανώς η ανακοίνωση θα είναι show και όπως ξέρετε οι παραστάσεις πληρώνονται. Φανταζόμαστε πάντως ότι ο Γιάνης ετοιμάζει καλή δουλειά.

Έχει σχετική εμπειρία και μάλιστα μεγαλύτερη από αυτή που είχε ως υπουργός Οικονομικών. Όπως αναφέρει η Real News το νέο του κίνημα, που θα ονομάζεται «Δημοκρατία στην Ευρώπη, Κίνημα 2025», ή αλλιώς DiEM25, θα ανακοινωθεί στο Βερολίνο, στις 9 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Βαρουφάκης επέλεξε για αυτόν τον σκοπό τη Volksbuehne, τη «Λαϊκή Σκηνή», η οποία επί Λαϊκής Δημοκρατίας Γερμανίας αποτελούσε το επίκεντρο της πολιτιστικής και πολιτικής ζωής του ανατολικού Βερολίνου. Στο κέντρο της πλατείας Ρόζα Λούξεμπουργκ και ακριβώς απέναντι από τα γραφεία της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke), οι συμβολισμοί για το νέο κίνημα, που φιλοδοξεί «να βάλει τέρμα στον κατακερματισμό της Ευρώπης», είναι πολλοί.

Άραγε ο Γιάνης θα κάνει ανάλογη εκδήλωση και στην Αθήνα, με το ιδιο αντίτιμο;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline