Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  16:29:20

Ψωμοτύρι στα κυβερνητικά χείλη η λέξη «ακροδεξιά»

Ψωμοτύρι έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στα κυβερνητικά χείλη η χρήση της λέξης «ακροδεξιάς». «Αυτοί που υποκινούν τα επεισόδια είναι ακροδεξιοί». Όποιος είναι απέναντι στην κυβέρνηση είναι ακροδεξιός! Όποιος διαμαρτύρεται στους δρόμους είναι φασίστας. Αυτή είναι η γραμμή του Μαξίμου και αυτήν παπαγαλίζουν οι υπουργοί και οι βουλευτές της αριστεράς που κυβερνά τη χώρα.

Δυστυχώς, όμως για το ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνιμο και μοναδικό επιχείρημα. Δεν υπάρχουν άλλα και αυτό δείχνει ένδεια θέσεων. Το οπλοστάσιο του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι ξεμένει από όπλα και το Μαξίμου επιστρατεύει πλέον παρωχημένες τακτικές της αριστεράς.

Τα περί ακροδεξιάς δεν είναι σοβαρά πράγματα και το συγκεκριμένο επιχείρημα αρχίζει να γίνεται αντικείμενο χλεύης σε πολλά πολιτικό-δημοσιογραφικά στέκια. Το πρόβλημα, όμως είναι ότι είναι επικίνδυνο φαινόμενο να χαρακτηρίζουμε τη λαϊκή δυσαρέσκεια, ως ακροδεξιά. Φοβούμαστε ότι αυτό είναι φασισμός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline