Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  08:58:00

Οκτώ ώρες για ένα ανακοινωθέν…..

Κατάσταση αποκαλυπτική, επιχείρημα μακράς διάρκειας. Με μία ανάρτηση του Γιώργου Κουμουτσάκου στο Twitter «απάντησε» η ΝΔ στα υπονοούμενα από το ΠΑΣΟΚ ότι στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε... πλάτες στον Αλέξη Τσίπρα.


«Οχτώ ώρες για να συμφωνηθεί ένα ανακοινωθέν με το ελάχιστο των αυτονόητων. Να γιατί η "Οικουμενική" δεν μπορεί να είναι η λύση στην κρίση», έγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ στον λογαριασμό του στο Twitter. Οικουμενική δηλαδή πλήρης ασυνεννοησία. Επιλογή της προτίμησης της Φώφης Γεννηματά.

Παράλληλα, πηγές της ΝΔ έλεγαν πως είναι θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι οι εκλογές σε αυτή τη φάση προκρίνονται έναντι της οικουμενικής κυβέρνησης, όπως και ότι η οικουμενική δεν είναι λύση, αλλά θα αποτελέσει πρόβλημα. Αυτή η θέση, σημείωναν οι ίδιοι κύκλοι, έχει διατυπωθεί πάρα πολλές φορές και πολύ πριν από το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και αυτή τη θέση επανέλαβε και χθες ο κ. Μητσοτάκης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline