Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  11:15:27

Οι φράχτες στο Βορρά και στο Νότο

Δεν πέτυχε η εποπτεία της FRONTEX στο Αιγαίο. Ούτε πρόσφατα του ΝΑΤΟ. Με δυσκολίες άρχισε η εποπτεία στο Αιγαίο και γενικά η συμφωνία των Βρυξελλών για το Προσφυγικό.

Δύσκολο να σταματήσουν η φυγή και το δουλεμπόριο από τα παράλια της Μικράς Ασίας, πιo δύσκολο να επιστραφούν οι 40-45000 μετανάστες και πρόσφυγες από την Ελλάδα. Μάλλον θα μας μείνουν " φιλοξενούμενοι" υποχρεωτικά, όπως και όσοι θα συνεχίσουν να έρχονται ως λαθραίοι. Η συμφωνία με την Τουρκία δεν εμποδίζεται μόνο από τον φράχτη στην Ειδομένη και τα Σκόπια αλλά από όλους τους φράκτες (με συρματοπλέγματα ή αστυνομικές δυνάμεις) σε όλες τις χώρες των Βαλκανίων και της Κεντρικής Ευρώπης.

Δίδαγμα και για την Ελληνική Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου: Δεν υπάρχει άλλη λύση για τον έλεγχο και τον περιορισμό προσφύγων και μεταναστών, παρά μόνο από τα αστυνομικά μέτρα τους "φράχτες" στα νότια της Ελλάδας και στο Αιγαίο. Όπως συνέβη ήδη με τον αληθινό φράχτη στον Έβρο, τον οποίο η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να γκρεμίσουμε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline