Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  08:14:03

Τα επιπόλαια σενάρια

Μέγα ρήγμα στις σχέσεις ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή στην Κυβέρνηση διαπίστωναν κάποιοι επιπόλαιοι πολιτικοί αναλυτές. Αφορμή οι αρχικές εξαγγελίες του Π. Καμμένου ότι απαιτεί την παραίτηση του υπουργού Μουζάλα.

Τελικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πήρε πίσω τα πάντα και μάλιστα υπερασπίσθηκε τον υπουργό Μετανάστευσης ότι με το " Μακεδονία" για τα Σκόπια έκανε απλό φραστικό λάθος. Αλλά επιπόλαια σενάρια ήθελαν την " ομάδα των καραμανλικών " να την έχει στημένη στη Βουλή στον Κυριάκο Μητσοτάκη (τελικά του έδωσε συγχαρητήρια, προσωπικά και εμφανώς ο πρώην Πρωθυπουργός) και ότι ΠΟΤΑΜΙ, Β. Λεβέντης και ΠΑΣΟΚ θέλουν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση, ή ότι ο Π. Καμμένος βρίσκεται σε γραμμή σύμπλευσης με τον Κυρ. Μητσοτάκη.

Επιπόλαια σενάρια, που διαψεύστηκαν με τις ομιλίες των πολιτικών Αρχηγών στη Βουλή. Το NONPAPERNEWS τα είχε εγκαίρως ξεσκεπάσει ως ανακριβή σενάρια πολιτικής φαντασίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline