Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  17:14:04

Το νέο χρονοδιάγραμμα "δράσης"

Μεγαλόπνοα σχέδια ανασύνταξης της Κυβέρνησης και μάλιστα με αυστηρό χρονοδιάγραμμα, χάραξε το Μαξίμου. Δράςης και παραγωγής έργου. Το παρουσιάζουν τα ΝΕΑ.

Τρία χαρτιά αλλαγών (και ελπίδων ότι θα πάνε τα πράγματα καλύτερα) θα τραβήξει ο Αλέξης Τσίπρας. Πρώτον, τις επόμενες ημέρες, μια μικρή ομάδα συνεργατών του στο Μαξίμου (Τζανακόπουλος, Λιάκος, Παπαγιαννάκος) θα αναλάβει, λέει, να αξιολογεί τους Υπουργούς. Μικρομεσαίας εμβέλειας και άπειροι. Δεύτερο χαρτί και χρονοδιάγραμμα το Συνέδριο Διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο.

Διεύρυνση από τα γνωστά ρετάλια των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Τρίτο, ο ανασχηματισμός με χρόνο υλοποίησης τον Σεπτέμβριο. Αλήθεια, ποιά ημερομηνία και ποιά πρόβλεψη του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε μέσα; Πότε υλοποιήθηκε με συνέπεια; Παράδειγμα, οι ιδιωτικοποιήσεις ή οι συζητήσεις για τη συμφωνία με τους θεσμούς. Υποτίθεται ότι θα άρχιζαν τον περασμένο Οκτώβριο και ακόμα συζητάνε. Χρονοδιάγραμμα, που εξαγγέλλονται, χωρίς να τα πιστεύει κανείς

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline