Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  03:55:29

Δημοψήφισμα: τα θλιβερά τσάμικα

Πόσο γρήγορα φθείρονται τα πράγματα. Πόσο γρήγορα ευτελίζονται με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Φυσικό άλλωστε, εφόσον έχουν κάνει σημαία τους την αναξιοπιστία.

Μόλις ένας χρόνος πέρασε από το θλιβερό Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου πέρυσι, όπου το δήθεν παλλαϊκό " ΟΧΙ " με 61,3% μετατράπηκε σύντομα σε πρόθυμο " ΝΑΙ ", υπογραφής του τρίτου Μνημονίου. Εκείνες οι πανηγυρικές δηλώσεις νίκης του Λαού, όταν μέσα στο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας - αποκάλυψε αργότερα ο Γιάννης Βαρουφάκης - δεν ήθελε καμμιά τέτοια αρνητική νίκη αφού περίμενε να υπερισχύσει το ΝΑΙ.

Υποκρισία και δημαγωγία μαζί με τη συνθικολόγηση. Οι κάλπικες δηλώσεις υπουργών και στελεχών. Και βεβαίως οι δημοτικοί χοροί, τα κλαρίνα και οι ομάδες στο συρτό και το καλαματιανό στο Σύνταγμα. Γελοίο θέαμα δήθεν " του Λαού, που πανηγυρίζει ", που χαίρεται για την εθνική ανεξαρτησία και ελευθερία. Εξευτέλισαν ακόμα και την έννοια του Δημοψηφίσματος, όπως έδειξε η θλιβερή επέτειος με τα θλιβερά τσάμικα από αφελείς κομματικούς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline