Σάββατο 20 Απριλίου 2024  05:41:04

Οι "προδοσίες" του Αλ. Τσίπρα

Όλο και οξύνεται η κριτική από Αριστερά εναντίον της πολιτικής της Κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα. Έχει περάσει από τους soft χαρακτηρισμούς, όπως "αναξιόπιστοι", "ψευδολόγοι", "συμβιβασμένοι" και έχει προχωρήσει.

Η διακυβέρνηση Τσίπρα είναι πλέον υποταγμένη, έχει συνθηκολογήσει, υπηρετεί τα σχέδια της Γερμανίας, της Μέρκελ, του Σόϊμπλε. Μια διακυβέρνηση, την κατηγορούν, που συνεχίζει την πολιτική και τα μέτρα των Κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, που απαγοήτευςε, που συνεχίζει την πολιτική της υποτέλειας.

Όμως, από την πλευρά της Αριστεράς η κλιμάκωση δεν σταματά. Μεγαλώνει τον τελευταίο καιρό. Με συνεχείς αναφορές στις " προδοσίες" του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, όπως τον κατηγορούν από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Ράχηλ Μακρή έως τον Παν. Λαφαζάνη. Προδοσία της Αριστεράς προδοσία της Δημοκρατίας, προδοσία του πατριωτισμού. Όλα προδοσία και στο κάθε τι, και παντού. Μάλλον υπερβολική χρήση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline