Τρίτη 16 Απριλίου 2024  15:02:26

Πάχυνε αρκετά ο Αλ. Τσίπρας

Άλλοτε έπλεε, κολυμπούσε στα κουστούμια του. Τώρα παχύτερος κατά 8-10 κιλά εμφανίζεται όπως εδώ στην επίσημη δεξιωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για την επέτειο της 24ης Ιουλίου.

Με επιπλέον κακό γούστο, λές και κόλλησε από το ξώπλατο ντύσιμο της συζύγου του Μπέττυς στην Κίνα, με ένα ανοικτόχρωμο κουστούμι γαλάζιο, μάλλον κατάλληλο για πρωινή επίσκεψη και όχι για βραδυνή δεξίωση και μάλιστα τόσο κορυφαία.

Οι πολιτικοί αρχηγοί συζήτησαν και για το πότε είχε πάει ο καθένας του κατά το παρελθόν στις δεξιώσεις στο προεδρικό Μέγαρο. Ο Προκόπης Παυλόπουλος είπε πως η καλύτερη δεξίωση για εκείνον ήταν το 2004, την χρονιά των Ολυμπιακών αγώνων και έπειτα άρχισε να εξηγεί την ιστορία των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Δημοκρατίας. Το κόστος της εκδήλωσης ήταν 5000 ευρώ ενώ τα κρασιά που ήταν το μεγαλύτερο κόστος ήταν χορηγία Σπύρου Κοκοτού.

Μάλιστα, ο Προκόπης Παυλόπουλος ρώτησε τους πολιτικούς αρχηγούς αν θέλουν του χρόνου η εκδήλωση να είναι με συνοδούς.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο 2008, τότε που είχε έρθει επί προεδρίας Παπούλια με την Καντίτσα Σάνκο, μια νεαρή κοπέλα δεύτερης γενιάς μετανάστρια. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Τσίπρας τότε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος είχε μπερδευτεί και νόμιζε πως ήταν η γυναίκα του και τον ρωτούσε "πως τα περνάτε στο σπίτι με τα πεθερικά;"

Όπως σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας η κοπέλα είναι παντρεμένη και ζει πλέον στο Λονδίνο με τον σύζυγό της και τα παιδιά της. Επίσης, η Φώφη Γεννηματά σημείωσε πως το είχε επισκεφτεί με τον πατέρας της όταν ήταν 17 ετών. Μάλιστα, η κ.α Γεννηματά δεν μίλησε καθόλου με τον κ. Καμμένο ούτε στην είσοδο ούτε μετά και ούτε αντάλλαξαν κάποια χειραψία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline