Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  17:26:41

Η αμετροεπής Θεανώ Φωτίου

Κατέχει μια περιττή θέση υπουργού αναπληρωτή με καθήκοντα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Εξοργίζει με τη μεγαλοστομία της απέναντι στα φαινόμενα στέρησης-που επιδείνωσε για τη δήλωσή της ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα ξηλώσει το κράτος Πρόνοιας από την εποχή της....Φρειδερίκης.

Με μεγάλα λόγια για τις δικές της προθέσεις πρόνοιας και αλληλεγγύης, οι οποίες προς το παρόν κόβουν συντάξεις και ΕΚΑΣ, κόβουν το πρόγραμμα « Βοήθεια γερόντων στο σπίτι», κόβει επιδόματα σε ΑΜΕΑ και υπόσχεται... διανομή δελτίων τροφίμων στους τελείως απένταρους. Με θράσος προσπαθεί να πολιτικοποιήσει την αποτυχία της στον κοινωνικό τομέα, μετά την ανυπαρξία αληθινού έργου. Να μειώσει τους άλλους δηλαδή.

"Ακόμη και οι πέτρες στην Ελλάδα γνωρίζουν πώς οικοδομήθηκε το Κράτος Πρόνοιας από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με δομές και έργα σε όλη την Ελλάδα που αγκάλιασαν όσους είχαν πραγματικά ανάγκη", απαντά το ΠΑΣΟΚ στην κ. Θεανώ Φωτίου για το ξήλωμα του κράτους.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

"Η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, σε μια ακόμη κρίση «αριστεροσύνης» τόλμησε χθες από τη Ρόδο να δηλώσει ότι η Κυβέρνηση θα ξηλώσει το κράτος ...της Φρειδερίκης και των επιγόνων της.

Ακόμη και οι πέτρες στην Ελλάδα γνωρίζουν πώς οικοδομήθηκε το Κράτος Πρόνοιας από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με δομές και έργα σε όλη την Ελλάδα που αγκάλιασαν όσους είχαν πραγματικά ανάγκη.

Η Κυβέρνηση που κόβει το ΕΚΑΣ και το αντικαθιστά με τα συσσίτια της αναξιοπρέπειας, η Κυβέρνηση που θέλει όλους τους πολίτες στα όρια τη φτώχειας γιατί είναι ο μόνος τρόπος να τους διαχειριστεί, δεν έχει δικαίωμα να μιλά.
Η κα. Φωτίου, δεν έχει δικαίωμα να παραδίδει μαθήματα προοδευτικότητας."
Την αφήνουμε μόνη με τα κακοφτιαγμένα γεμιστά της που αναδεικνύουν τη νοοτροπία της..."

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline