Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  15:33:16

«Πως Θα πέσουν τα μπετά....».

Τον θεωρούν καλό και αποτελεσματικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για να υπερασπισθεί την Κυβέρνηση , πολύ συχνά με φανταστικές επινοήσει, μεγάλες κουβέντες για το μέλλον, υποσχέσεις επί υποσχέσεων, αντιδεξιές ρητορείες και όλα τα άλλα.

Μέθοδος, που έχει αρχίσει να ξεφτίζει. Είναι ολοφάνερο πλέον και προκαλεί αντιδράσεις, γιατί δεν φτάνει να είσαι πιστός στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αξιόπιστος προς τους άλλους... Κόντρα σε υψηλούς τόνους σημειώθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, μεταξύ του δημοσιογράφου και του Κώστα Ζαχαριάδη, διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας για τις συντάξεις, ο κ. Ζαχαριάδης είπε στον κ. Αυτιά: «Κάνετε εσείς τέτοια λάθη που είστε τόσο έμπειρος; 384 είναι η βάση πάνω στην οποία θα προσδιορίζεται η σύνταξη... Μην τα λέτε αυτά, είστε από τους πιο έμπειρους στη χώρα στα ζητήματα ασφαλιστικού και δεν πρέπει να κάνετε λάθη».

Τα λόγια αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος, αρχίζοντας τους υπολογισμούς και προβάλλοντας πίνακα, είπε, μεταξύ άλλων, ότι δεν είναι πολιτικός να λέει ό,τι θέλει, «ξέρω το ασφαλιστικό πιο καλά και από τη μάνα μου», «θα σου κάνω δώρο το βιβλίο μου», πως «θα γελάνε και τα μπετά με αυτά που λες... Πόση ανάπτυξη θες να σου βάλω παλικάρι μου; 5%; Και με ανάπτυξη 5% ξέρεις τι θα πάρεις; Θα είναι ποινικό αδίκημα αν σου πω».
Επίσης, όπως είπε για τον κ. Ζαχαριάδη, «δεν ξέρει ο άνθρωπος, τι να κάνουμε τώρα» και προσφέρθηκε να του κάνει δώρο το βιβλίο του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline