Σάββατο 20 Απριλίου 2024  05:55:42

Σεξουαλικές αναμνήσεις ενός φλύαρου υπουργού Παιδείας

Νομίζει πως ότι πεί και λαλήσει είναι ενδιαφέρον, όπως το κάνουν οι εγωκεντρικοί τύποι και δεν φαίνεται να έχει αποκτήσει τη σημαίνει να έχεις μια από τις υπουργικές καρέκλες του υπουργείου Παιδείας, που διαπλάθει χαρακτήρες και ήθος στη νέα γενιά. Φλυαρεί διαρκώς, αποκαλύψεις και σκέψεις αρμόζουσες για κουτσομπολίστικα περιοδικά.

Αυτή τη φορά φιλοξενήθηκε στο DOWN TOWN και έκανε αποκαλύψεις, χαμηλου επιπέδοπυ, χωρίς κάτι ιδιαίτερο και σπουδαίο..

Ο λόγος για τον Κώστα Ζουράρι, ο οποίος αναφέρθηκε στον μεγάλο έρωτα που έχει με τη Βούλα Πατουλίδου, λέγοντας πως το σώμα της έχει γλυπτική ομορφιά και την απόλυτη αρμονία. Ισχυρίστηκε πως δεν παρακολουθούσε μικρός ταινίες πορνό, ενώ μοιράστηκε την εμπειρία που είχε στη Γαλλία με μια ιερόδουλη, που του έμεινε αξέχαστη

''Πήγα στη Γαλλία με μια καλλονή πόρνη. Ήταν από τις ωραιότερες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου. Ήταν υπέροχη η εμπειρία του αγοραίου έρωτα. Πήγα μιάμιση φορά μαζί της. Δεν έχει να κάνει με τη διείσδυση. Λέω μιάμιση φορά, γιατί από ένα σημείο και μετά ήταν λίγο ανόρεχτα'' είπε συγκεκριμένα.

Η μεγάλη του αποκάλυψη, όμως, ήταν το φιλί που έδωσε με έναν έγχρωμο, τεραστίων διαστάσεων άνδρα σε ένα gay pride που είχε πάει τη δεκαετία του '80 στο Παρίσι.

"Στο Παρίσι, τη δεκαετία του 80', ανέβηκα πάνω στο άρμα μιας gay pride διοργάνωσης και ξαφνικά με σηκώνει στον αέρα ένας τεράστιοας μαύρος 250 κιλών με ύψος 2,10 και με πήγε με ρουφηχτό φιλί στο στόμα από τη Σαμαριτέν μέχρι το γαλλικό δημαρχείο".

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline