Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  06:19:02

Με τον τρόπο της Νατάσας Μποφίλιου

Μια ασυνήθιστη αλλά χαρακτηριστική απάντηση έδωσε σε συνέντευξή του ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, όταν ρωτήθηκε αν το κομμουνιστικό κόμμα ζητά εδώ και τώρα εκλογές, όπως κάνει ο Κυρ. Μητσοτάκης και η ΝΔ.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Αληθινές Ειδήσεις" και απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν στα συμπεράσματα του 20ου Συνεδρίου, τους στόχους του κόμματος και το αποτέλεσμα της Συμφωνίας της Μάλτα. Ωστόσο, μια απάντησή του προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, τόσο για την ευρηματικότητα, όσο και για το ασυνήθιστο της απάντησης με... στίχους τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα αν το ΚΚΕ ζητά εκλογές απάντησε: "Όπως τραγουδά και στη «Βαβέλ» η Νατάσσα Μποφίλιου «στις ειδήσεις είπαν πάλι εκλογές, και γελάνε με μας, δώδεκα φυλές», και σωστά καταλήγει «το εμπέδωσα το πράγμα: η σιωπή μας είναι τραύμα, πια»" και πρόσθεσε: "Γι' αυτό χρειάζεται μόνο αγώνας, πάλη του λαού ενάντια στην ΕΕ, τα μονοπώλια, την εξουσία τους, τις αστικές κυβερνήσεις που εναλλάσσονται και τα κόμματά τους".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline