Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  03:11:49

Άδωνις: Πανηγυρίζουν την επιστροφή της τρόικας που θα έδιωχναν

«Αυτό που έλεγε η κυβέρνηση Σαμαρά, ότι το εργασιακό κεκτημένο θα επιστρέψει με τη λήξη του προγράμματος, εμφάνισε ως επιτυχία η υπουργός Εργασίας», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δριμύτατη κριτική στην ελληνική κυβέρνηση για την επικείμενη ολοκλήρωση της συμφωνίας με την οποία θα κλείσει η 2η αξιολόγηση, άσκησε ο αντιπρόεδρος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις δηλώσεις της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, λέγοντας πως παρουσιάζει ως επιτυχία την επιστροφή της τρόικας, όταν η ίδια, πριν λίγο καιρό, δήλωνε στις κινητοποιήσεις της ότι το κόμμα της θα πετάξει την τρόικα από την Ελλάδα.

«Ως μνημονιακός από την πρώτη ημέρα και δεν θα χάσω χρόνο με αυτά, θα σας θυμίσω ένα βίντεο με την κυρία Αχτσιόγλου να λέει ότι θα πετάξουν εκτός Ελλάδας την τρόικα. Τώρα δηλώνει ως επιτυχία ότι επιστρέφει η τρόικα. Αν η αξιολόγηση δεν κλείσει, η χώρα θα καταστραφεί», τόνισε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης.

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, περί υποκρισίας της Νέας Δημοκρατίας, είπε πως «υποκρισία είναι να ρωτάς την υπουργό Εργασίας και να σου λέει ότι πέτυχε αυτό που είχε συμφωνηθεί από πριν. Αυτό που έλεγε η κυβέρνηση Σαμαρά, ότι το εργασιακό κεκτημένο θα επιστρέψει με τη λήξη του προγράμματος, εμφάνισε ως επιτυχία η κυρία Αχτσιόγλου».

Αναφερόμενος στα μέτρα είπε πως «τώρα δεσμευόμαστε για τα μέτρα και συζητάμε για το ποια θα είναι τα αντίμετρα. Ο Τσίπρας μας λεει ότι αν όλα πάνε δεξιά, θα πάμε το 2019 εκεί που ήταν η χώρα επί Σαμαρά το 2014. Πρώτα εμείς θα έχουμε νομοθετήσει τα μέτρα και μετά με την καλή διάθεση των δανειστών θα πάρουμε τα μέτρα για το χρέος. Εγώ το θέλω. Είχαμε πετύχει από τον Νοέμβριο του 2012 το θέμα του χρέους».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του είπε ότι «μία απλή σύγκριση να κάνουν οι πολίτες για να δουν τι προέβλεπε το mail Χαρδούβελη και τι έγινε από τότε. Κάντε τον υπολογισμό».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline