Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:10:03

Αδωνις κατά Ιβάν Σαββίδη

Επίμονος όπως πάντα, έδωσε συνέχεια στην αντιπαράθεση της Νέας Δημοκρατίας με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ και αρχικά έδωσε τα συγχαρητήριά του στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μάλιστα τόνισε πως το νικητήριο γκολ που έδωσε την κούπα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης (σ.σ. και δημιούργησε... πόλεμο μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) ήταν όντως οφσάιντ, ξεκαθαρίζοντας όμως πως η εικόνα της ομάδας του ΠΑΟΚ ήταν συνολικά καλύτερη σε όλο το ματς.

Στη συνέχεια και μετά τα... ποδοσφαιρικά, η συζήτηση απέκτησε το αναμενόμενο πολιτικό "χρώμα". Ο παρουσιαστής ανέφερε πως η χθεσινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ίδια εκπομπή, στην οποία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στον Ιβάν Σαββίδη, έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως "καταλαβαίνετε τι έρχεται. Έρχεται σαρωτική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη όποτε κι αν γίνουν εκλογές. Αυτό είναι το μήνυμα και των τηλεθεατών".

Για να ρίξει στη συνέχεια το... καρφί προς Θεσσαλονίκη μεριά: "Πάντως, στο δεν εκβιάζεται η Νέα Δημοκρατία, για να γίνει έτσι καθαρό και να μη φανεί ότι υπεκφεύγω, δεν θα ρωτήσουμε τον κύριο Σαββίδη για να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Θα ρωτήσουμε τον ελληνικό λαό. Και αν ο ελληνικός λαός τον επιλέξει, θα γίνει είτε διαφωνεί ο ένας, είτε διαφωνεί ο άλλος. Αυτό ήταν και το μήνυμα που έστειλε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας".

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline