Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  12:54:49

Ο πατέρας του Δ. Κούκλατζη: O γιος μου είναι ήρωας

«Είμαι περήφανος που ο γιος μου είναι κρατούμενος των Τούρκων» δηλώνει ο Νίκος Κούκλατζης που περιμένει με αγωνία να ξαναδεί «έστω και πίσω από ένα τζάμι» τον γιο του.

Συγκινημένος, αλλά από περηφάνια, δηλώνει στα parapolitika.gr ο Νίκος Κούκλατζης, πατέρας ενός από τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται στις φυλακές Αδριανούπολης. Όσο το διπλωματικό θρίλερ της αποφυλάκισής τους βρίσκεται σε εξέλιξη η αγωνία για τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών κορυφώνεται δραματικά, όμως βρίσκουν το κουράγιο να στηρίζουν ψυχολογικά και ηθικά τα παιδιά τους, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό.

«Είμαι περήφανος που ο γιος μου είναι κρατούμενος των Τούρκων. Κι επειδή εμείς εδώ έχουμε το αίσθημα του πατριωτισμού πολύ έντονο μέσα μας, αυτό με κάνει διπλά υπερήφανο. Άσχετα που δεν έπεσε καμία σφαίρα, και ευτυχώς γι' αυτό, ωστόσο για μένα το παιδί μου είναι ένας ήρωας», δηλώνει χωρίς να κρύβει την συγκίνησή του σε κάθε του λέξη ο κ. Νίκος Κούκλατζης, που μιλάει με καμάρι για τον γιό του, Δημήτρη.

Το κουράγιο του όμως όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στα parapolitika.gr το αντλεί από τα συναισθήματα και την συγκίνηση που του προκαλεί η έντονη αυτή κατάσταση που ζουν.

«Νοιώθοντας υπερήφανος ως Έλληνας και ως πατέρας, αυτό γεμίζει και τις μπαταρίες μου με ψυχραιμία και υπομονή και παραμερίζει την αγωνία, όσο είναι δυνατόν να γίνει αυτό, για τα όσα θα γίνουν στο μέλλον» εξομολογείται o κ. Κούκλατζης. Όσον αφορά στις συνθήκες της κράτησής τους ο κ. Νίκος Κούκλατζης ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι τα παιδιά τους κρατούνται σε πολύ καλές συνθήκες. «Είναι μαζί στο κελί, μιλούν επικοινωνούν μεταξύ τους, έχουν φαγητό, ζεστό νερό, μπάνιο, τουαλέτα.Είναι γενικά καλές οι συνθήκες της κράτησής τους. Είναι μια παρηγοριά κι' αυτό. Ελπίζουμε την άλλη εβδομάδα να μας κλείσει ραντεβού η πρόξενος και να καταφέρουμε να δούμε και πάλι τα παιδιά μας. Έστω και πίσω από ένα τζάμι».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline