Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  10:42:57

Τρόμος στο Πεδίον του Άρεως: Σεξουαλική επίθεση με μαχαίρι σε οδοντίατρο

Η επίθεση έγινε στις 8:30 το βράδυ - Ο δράστης τραυμάτισε την 25χρονη, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 25χρονη γυναίκα χθες το βράδυ, μια «ανάσα» από το Πεδίον του Άρεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστος άντρας επιτέθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ στην άτυχη οδοντίατρο, λίγα μέτρα μακριά από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Η σεξουαλική επίθεση που κατέληξε στον ελαφρύ τραυματισμό της γυναίκας καταγράφηκε στη συμβολή των οδών Κατσαντώνη και Θερειανού.

Η οδοντίατρος που εργάζεται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας έφευγε από το νοσοκομείο, κατευθυνόμενη προς το σπίτι της, πεζή.

Οι στιγμές που εκτυλίχτηκαν στη συνέχεια είναι τρομακτικές! Η οδοντίατρος, λίγα μέτρα μακρύτερα δέχτηκε την επίθεση νεαρού άντρα, ο οποίος της επιτέθηκε από πίσω, την πέταξε στο έδαφος, αρχικά την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να την βιάσει. Όταν εκείνη αντιστάθηκε ο δράστης την τραυμάτισε με το μαχαίρι σε όλο της το σώμα.

Εκείνη κατάφερε να διαφύγει, ενώ εκείνος απομακρύνθηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του, όπως υποστήριξε το θύμα της επίθεσης.

Η οδοντίατρος επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου εργάζεται προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν, η γυναίκα δεν έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και αναμένεται σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για να καταθέσει. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή δεν έχουν καταγραφεί ανάλογα περιστατικά.
Οι αστυνομικοί αναζητούν τoν δράστη.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline