Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:24:36

Οκτακόσιοι αστυνομικοί επιστρέφουν στην αστυνόμευση της Αττικής

Οι οποίοι θα διατεθούν άμεσα για την αναβάθμιση της προληπτικής και εμφανούς αστυνόμευσης στο λεκανοπέδιο. Ολοκληρώθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, το πρόγραμμα αποδέσμευσης αστυνομικών από την ασφάλεια προσώπων και χώρων, όπως είχε γράψει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προκειμένου να ενισχυθεί η αστυνόμευση στην Αττική.

Συνολικά, το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξασφάλισε 800 αστυνομικούς, οι οποίοι θα διατεθούν άμεσα για την αναβάθμιση της προληπτικής και εμφανούς αστυνόμευσης στο λεκανοπέδιο.

Οι 700 από αυτούς αποδεσμεύτηκαν από τη φύλαξη προσώπων και χώρων (κτιρίων και εγκαταστάσεων), ενώ οι άλλοι 100 από υπηρεσίες σε επιτελικά γραφεία.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται μετά από εντολή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, και η εφαρμογή του θα είναι άμεση, υπό τις κατευθύνσεις της πολιτικής ηγεσίας και την κεντρική στρατηγική της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τη βελτίωση της αστυνόμευσης της Αττικής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline