Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  15:49:38

Τούρκος ΥΕΘΑ και το σύμπλεγμα με το Βυζάντιο

Κάποιες χώρες προσπαθούν να παίξουν «νέου τύπου βυζαντινά παιχνίδια» σε βάρος της Τουρκίας, όμως λογαριάζουν λάθος, διαμήνυσε αιχμηρά ο υπουργός Άμυνας Νουρετίν Τζανικλί. Με πάντα γνώριμο τον συμπλεγματικό τρόπο των Τούρκων να μειώνουν , διαρκώς, το Βυζάντιο και να αναβαθμίσουν τη δική τους Οθωμανική Αυτοκρατορία, της οποίας θερμός θαυμαστής παραμένει ο Τ. Ερντογάν.

Μιλώντας στους αξιωματικούς τουρκικής φρεγάτας, ο κ. Τζανικλί σημείωσε πως η Άγκυρα δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα και θα πράξει ό,τι είναι αναγκαίο ώστε να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της, απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να τα «εξαφανίσουν».

«Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε, ο λαός δεν το επιτρέπει αυτό. Εσείς ως ήρωες ξέρω πως θα κάνετε αυτό που πρέπει και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της χώρας μας», δήλωσε ο κ. Τζανικλί.

«Γι' αυτό κανείς να μην κάνει λανθασμένους υπολογισμούς», προσέθεσε.

Δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σε καμία χώρα, όμως από τις αρχές του έτους έχουν λάβει χώρα πολλές τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο Πέλαγος και στον ελληνικό εναέριο χώρο, ενώ παράλληλα η Άγκυρα έχει εμποδίσει την τέλεση ερευνών για υδρογονάνθρακες σε τμήματα της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline