Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  14:55:46

Οι πέντε εξεταστικές της ΝΔ

Δεν έχουν τέλος ούτε όριο, λένε στην Πειραιώς, τα χοντρά σκάνδαλα της Κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου. Με πρώτο και κύριο την κατάσταση στη Δικαιοσύνη μe πολλά να θρυλούνται για μεθοδεύσεις της πολιτικής ηγεσίας και κατευθυνόμενης πολιτικής συκοφαντία-σκανδαλοθηρία, όπως στην υπόθεση NOVARTIS.

Παράλληλα στελέχη της. ΝΔ συγκεντρώνουν στοιχεία για τη διαχείριση των κονδυλίων για τους πρόσφυγες με σκοπό να ζητήσει, εάν κριθεί, τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής. Οχι όμως τώρα, όταν γίνει κυβέρνηση. Ηδη ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησε on camera: «Η αλήθεια για τη διασπάθιση των χρημάτων και τις αδιαφανείς διαδικασίες για τους πρόσφυγες θα έρθει στο φως» είπε, προσθέτοντας ότι η χώρα θα αποκτήσει μια αξιόπιστη μεταναστευτική πολιτική και ότι τα σύνορα θα φυλάσσονται αποτελεσματικά, οι διαδικασίες για τη χορήγηση ασύλου θα προχωρούν γρήγορα και όσοι δεν δικαιούνται προστασία θα επιστρέφουν αμέσως στις χώρες προέλευσής τους. Για την ιστορία, αναφέρω ότι αυτή θα είναι η πέμπτη εξεταστική επιτροπή που προτίθεται να συστήσει ο κ. Μητσοτάκης όταν και όποτε γίνει κυβέρνηση.

Η πρώτη έχει να κάνει με την περίοδο του Γιάνη Βαρουφάκη την οικονομική περίοδο του πρώτου εξαμήνου του 2015, η δεύτερη για τα θέματα και σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας, η τρίτη με τα βλήματα που επρόκειτο να πουλήσουν στη Σαουδική Αραβία και η τρίτη (εάν απαιτηθεί) με τα κονδύλια ύψους 1,6 δισ. ευρώ των προσφύγων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline