Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  21:10:19

Οι δεύτερες δηλώσεις Πολάκη

Συνέχεια, αν και με ελαφρώς πιο χαμηλό τόνο, έδωσε το απόγευμα της Τρίτης (15.10.2018) ο Παύλος Πολάκης στις επιθέσεις του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη.


Συγκεκριμένα, σε νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο Π.Πολάκης αναφέρει τα εξής:
Προς κύριο Μητσοτάκη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο, ενταύθα

1.Δεν είπα τίποτα διαφορετικό από αυτό που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας : να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και Χρεωκόπησαν τη χώρα!!!

2.Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, όπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει..

3.Πρέπει να σας έχει πιάσει σύγκρυο... Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;...

Άδωνις: Να παρέμβει ο Παυλόπουλος

Την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ως εγγυητή του πολιτεύματος, ζήτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή "Ακραίως" με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, μετά τις δηλώσεις του κ. Πολάκη περί διώξεων των πολιτικών του αντιπάλων.
Όπως υπογράμμισε "Αισθάνομαι ότι κινδυνεύει η Δημοκρατία. Ο κ. Παυλόπουλος θα κάνει κάποια δήλωση γι' αυτό που ακούστηκε στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι εγγυητής της Δημοκρατίας".

"Μετά τη χθεσινή δήλωση του κ. Πολάκη ότι για να κερδίσουν τις εκλογές πρέπει να βάλουν κάποιον πολιτικό αντίπαλο στη φυλακή, δεν μπορούμε να συνεχίζουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα στην δημοκρατία μας. Είναι υπουργός της Κυβερνήσεως και τυγχάνει της εμπιστοσύνης του κ. Τσίπρα. Άρα αυτά που λέει δεν είναι χωρίς να γνωρίζει ο Τσίπρας. Πως ακριβώς θα έχω εμπιστοσύνη στη λειτουργία των θεσμών όταν στο ανώτατο όργανο του κυβερνώντος κόμματος, στέλεχος λέει να προχωρήσουν σε διώξεις των πολιτικών αντιπάλων για να κερδίσουν τις εκλογές;" είπε και κατέληξε: "Έχωεμπιστοσύνη στις εισαγγελικές αρχές, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω έναν εισαγγελέα να θέλει να ανταλλάξει μια θεσούλα".

pol-facebook

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline