Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συντριβή ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της ΟΤΟΕ

Καταποντίστηκε η παράταξη «Ριζοσπαστική Παρέμβαση». Η παράταξη της ΔΗΣΥΕ (στην οποία πρόσκειται η ΠΑΣΚΕ) αναδείχθηκε πρώτη δύναμη αυξάνοντας το ποσοστό της σε 36,8% με αντίστοιχη αύξηση των εδρών της στο Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ και από 27 έφτασε τις 28.

Η ΠΑΣΚΕ ΤτΕ εξέλεξε 2 συναδέλφους στο Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ (Δ. Χρονόπουλος, Θ. Πανάικας) από 1 που είχε μέχρι σήμερα.

Στα αξιοσημείωτα της εκλογικής αναμέτρησης συμπεριλαμβάνεται η καταπόντιση της παράταξης «Ριζοσπαστική Παρέμβαση» που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ η οποία διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη και έλαβε 4,7% έναντι 14,5% στο προηγούμενο Συνέδριο, με συνέπεια τη μείωση των εδρών από 10 σε 4, που αντιστοιχεί σε ποσοστό πτώσης κατά 60%!

Οπως αναφέρει η ΔΗΣΥΕ, το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί κόλαφο για τους κυβερνητικούς συνδικαλιστές και αναδεικνύει τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για την κατάσταση του τραπεζικού συστήματος με τη συρρίκνωση των υποκαταστημάτων και του προσωπικού πανελλαδικά αλλά και το ξεπούλημα των τραπεζών σε ξένα κέντρα, με συνέπεια την απαξίωση του κοινωνικού τους ρόλου.

 

Πολυμέσα