Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:17:06

Οι ληστείες έφτασαν μέχρι τη Βουκουρεστίου

Κινηματογραφική ληστεία στο κέντρο της Αθήνας με τεράστια λεία. Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστος άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατάφερε να χτυπήσει σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου, όπου βρίσκεται το κατάστημα της Rolex.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένοπλος ληστής έβαλε σε ένα σακ βουαγία 30 ρολόγια και εξαφανίστηκε, πριν φθάσουν στο σημείο οι άνδρες της Αστυνομίας.

Ο δράστης εξερχόμενος του καταστήματος, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, και λίγο πριν επιβιβαστεί σε ταξί εμποδίστηκε από έναν περαστικό ο οποίος θέλησε να τον σταματήσει. Τότε ο δράστης στράφηκε προς το μέρος του και τον απείλησε με το όπλο, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Προσποιούμενος τον πελάτη εμφανίστηκε ο ληστής στο κατάστημα της Rolex στο Κολωνάκι και άρπαξε πανάκριβα ρολόγια. Μετά τη ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο ληστής, ο οποίος εισέβαλε το πρωί στο κατάστημα της Rolex που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου, στο Κολωνάκι ήταν καλοντυμένος και όταν μπήκε στο κατάστημα ζήτησε να δει ορισμένα ακριβά ρολόγια.
Μόλις υπάλληλοι του καταστήματος τον εξυπηρέτησαν και του παρουσίασαν τα ρολόγια, εκείνος ο δράστης έβγαλε όπλο, τους ακινητοποίησε και στη συνέχεια άρπαξε τα ρολόγια και εξαφανίστηκε.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το πρόσωπο του δράστη, ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει, απείλησε με όπλο έναν περαστικό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline