Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  16:54:02

Χάρτη με πύραυλο που φτάνει μέχρι την Αθήνα παρουσίασαν οι Τούρκοι

Για «κατάσταση σοκ» και «πανικό» της Ελλάδας λόγω του βαλλιστικού πυραύλου της Τουρκίας Μπόρα (BORA), με βεληνεκές 280 χιλιομέτρων, κάνει λόγο ο τουρκικός Τύπος, με την εφημερίδα AKGazete να παραθέτει μάλιστα χάρτη με την απόσταση από τη Σμύρνη έως την Αττική, που είναι 230 χιλιόμετρα, μια έμμεση αλλά σαφής απειλή κατά της Ελλάδας στη σκιά των τουρκικών προκλήσεων της Πέμπτης με το μπαράζ υπερπτήσεων τουρκικών μαχητικών.

Η επιτυχής δοκιμή του εθνικού πυραύλου Μπόρα, που κατασκευάζεται σε εγχώριες εγκαταστάσεις, προκάλεσε θόρυβο στα ελληνικά ΜΜΕ. Ο ελληνικός Τύπος την παρουσιάζει σαν 'νέα πρόκληση από τους Τούρκους'» σχολιάζει AKGazete, αναφέροντας και την παρουσίαση του θέματος από τον ΣΚΑΪ.

«Τα ελληνικά MME και τα πολιτικά στελέχη είναι σε κατάσταση σοκ, καθώς ο ελληνικός Tύπος αναλύει τη δοκιμή. Ο ελληνικός Τύπος αναφέρει ότι 'η Τουρκία έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει την Αθήνα'».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline