Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  06:33:51

Οι ευχές των πολιτικών για τα Θεοφάνεια: Η μέρα που διώχνουμε τα... δαιμόνια

Φώτιση σε πολίτες και πολιτικούς και να φύγουν τα... δαιμόνια ευχήθηκαν μεταξύ άλλων οι πολιτικοί, για τα Θεοφάνεια. «Εύχομαι το Φως των ημερών να αγγίξει τις καρδιές μας . Να μας φωτίσει όλους πολίτες και πολιτικούς γιατί το 2019 είναι χρονιά αποφάσεων. Μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα, να ζήσουμε καλύτερα. Ενωμένοι οι Έλληνες να πάμε μπροστά. Χρόνια Πολλά!», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.


«Σήμερα σύμφωνα με την παράδοση, είναι η μέρα που διώχνουμε τα δαιμόνια. Που τρέπονται σε φυγή οι καλικάντζαροι. Και τα κακά δαιμόνια της χώρας μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας και κρίσης παραμένουν ο διχασμός, ο λαϊκισμός, ο εθνικισμός, η στασιμότητα», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Για να δούμε την Ελλάδα αλλιώς, αυτά πρέπει να νικήσουμε. Με τόλμη και σωφροσύνη. Καλή φώτιση σε όλους μας», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Χρόνια πολλά και καλή δύναμη! Η καλύτερη ευχή είναι ο λαός μας να «φωτίσει» τον δρόμο για μια ζωή με δικαιώματα χωρίς φτώχεια και πολέμους. Μπορούμε με ισχυρό ΚΚΕ παντού!», δήλωσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline