Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  13:49:14

Ο Καμμένος βλέπει αποστασία και έτοιμος για ρήξεις

Ολα ξεκίνησαν με το ραντεβού των Χριστουγέννων Τσίπρα-Παπαχριστόπουλου που ο Πάνος Καμμένος θεώρησε προδοσία, αλλά και με την δημόσια τοποθέτηση το Σάββατο του Νίκου Κοτζιά ότι «ο Πάνος Καμμένος ήθελε να ρίξει την κυβέρνηση αλλά δεν θα τον ακολουθούσαν βουλευτές του». Οι δηλώσεις αυτές θεωρήθηκαν από τον Πάνο Καμμένο ως ενδείξεις αποστασίας και casus belli.


«Αν μου κάνει αποστασία, θα τον καταγγείλω για αποστασία», φέρεται να λέει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στο περιβάλλον του. Προειδοποιεί δε ότι αν ο κ. Τσίπρας θέλει να γραφτεί στην ιστορία σαν αποστάτης πρωθυπουργός, αυτός δεν θα το αποδεχθεί αλλά θα αποχωρήσει και θα ρίξει την κυβέρνηση.

Τέλος, ο κ. Καμμένος έχει ενοχληθεί και από το γεγονός ότι ενώ είχε συμφωνήσει με τον Α. Τσίπρα να συζητήσουν ξανά το θέμα των Πρεσπών τον Μάρτιο, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερκών Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε δημόσια ότι η κύρωση της συμφωνίας για Βόρεια Μακεδονία θα έρθει προς έγκριση στη Βουλή αμέσως μετά την υπερψήφιση των συνταγματικών αλλαγών στα Σκόπια στις 15 Ιανουαρίου.
Μετά από όλα αυτά ο Πάνος Καμμένος ξεκίνησε το «αντάρτικο» με μια σειρά από προειδοποιητικά tweets αλλά και αναφορές σε ιστοσελίδα που απηχεί τις απόψεις του.

Αρχικά ήρθε το ξέσπασμα του υπουργού Αμυνας κατά του Νίκου Κοτζιά, πάντα μέσω Twitter, στο οποίο ο κ. Καμμένος έγραψε: «Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος: Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν απειλούμαστε. Δεν εξαγοραζόμαστε ποτέ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε αποστασία. Εμείς ανένδοτο».

Ακολούθησε νέα ανάρτηση με την οποία ο υπουργός Αμυνας αποκάλεσε «ολετήρα» τον τέως ΥΠΕΞ κ. Κοτζιά, αλλά επιτέθηκε και στους «συνοδοιπόρους» του πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχόλιο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter:
«Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και "μαφιόζικα", δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν...».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline