Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  17:45:27

Η ΝΔ δεν καταθέτει πρόταση μομφής - Zητά εκλογές

Η Νέα Δημοκρατία δεν προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, όπως προκύπτει από ανακοίνωσή της.

«Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας αντιμετωπίζει κρίσιμα εθνικά και οικονομικά ζητήματα, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος την βυθίζουν σε επικίνδυνη αστάθεια» επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Στο πλαίσιο αυτό, η Πειραιώς διαμηνύει ότι «ο κ. Τσίπρας έχει δύο επιλογές: Είτε να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, είτε να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές».

«Κυβέρνηση μειοψηφίας δεν υπήρξε ποτέ στη Μεταπολίτευση και δεν νοείται να υπάρξει και τώρα» ξεκαθαρίζει η ΝΔ με αφορμή σχόλια κυβερνητικών στελεχών.

Μέγαρο Μαξίμου: Εάν η ΝΔ ανησυχεί για για τη στήριξη της κυβέρνησης στη Βουλή ας καταθέσει πρόταση δυσπιστίας

«Η ΝΔ και ο κύριος Μητσοτάκης, που ζητούν παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές κάθε δεύτερη μέρα εδώ και τρία χρόνια, σήμερα δήθεν ανησυχούν για την πολιτική αστάθεια... Η υποκρισία στο μεγαλείο της» αναφέρει, σε γραπτή ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Αν όμως έχουν ειλικρινείς απορίες για τη στήριξη της Βουλής στην κυβέρνηση, δεν έχουν παρά να δοκιμάσουν, καταθέτοντας πρόταση δυσπιστίας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline