Σάββατο 20 Απριλίου 2024  03:49:44

Συνέχεια δίδει ο Γιώργος Τράγκας για το ταξίδι Τσίπρα στις Μαλδίβες

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο ο πρωθυπουργός θέλοντας να χαλαρώσει για λίγες μέρες μετέβη -μέσω του Ντουμπάι- στις Μαλδίβες.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν προβλέπεται να μην υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση, με τον Γ.Τράγκα να φέρνει το παράδειγμα του προέδρου των ΗΠΑ ο οποίος ενημερώνει τους πολίτες ακόμα και για μια εισαγωγή του στο νοσοκομείο, πόσο μάλλον για ένα ταξίδι που μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για τη σωματική του ακεραιότητα και όχι μόνο.

Από τη συχνότητα των Παραπολιτικών 90,1 ο Γιώργος Τράγκας είπε ότι είναι επιβεβαιωμένο ότι τα ΟΥΚ έσπευσαν στην περιοχή για να «προσέχουν» τον πρωθυπουργό. Και γιατί να τον προσέχουν; Διότι στον προορισμό που επέλεξε, ξέσπασε στρατιωτικό πραξικόπημα, και μέσα στην αναταραχή και τη μυστικότητα η κυβέρνηση «έτρεχε» να εντοπίσει και να διασώσει τον πρωθυπουργό.

Καθοριστικό ρόλο στην όλη επιχείρηση φαίνεται να έπαιξε ο εμίρης του Κατάρ, ο οποίος προσπάθησε να φυγαδέψει τον πρωθυπουργό μέσω της προσωπικής του θαλαμηγού.

Στην επιχείρηση διαφυγής πήραν μέρος τόσο οι Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες έστειλαν βατραχανθρώπους στο Ντουμπάι να συνοδέψουν με ασφάλεια τον πρωθυπουργό, όσο και τα πλοία του ΝΑΤΟ που βρίσκονταν στην περιοχή από όπου διέφυγε ο πρωθυπουργός με στόχο να μη προκύψει κανένα απρόοπτο στη μυστική μεταφορά του.

Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από το πολυτελές θέρετρο ANANTARA των Μαλδιβών στο οποίο φημολογείται πως διέμενε ο πρωθυπουργός και η οικογένεια του, όταν συνέβησαν όλα τα παραπάνω περιστατικά:

Ερωτηθείς, τέλος, για τη φήμη περί διακοπών του πρωθυπουργού στις Μαλδίβες, ο κ. Κικίλιας απάντησε ότι «έγινε μία δημοσιογραφική αποκάλυψη, την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έχει διαψεύσει. Είναι υποχρέωση της κυβέρνησης να πάρει θέση αν θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός βάλλεται. Αυτό δεν το βλέπουμε να γίνεται. Όταν απογειώνεται ένα αεροσκάφος, υπάρχουν ίχνη και στοιχεία που μένουν και μπορεί να δουν το φως της δημοσιότητας».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline