Σάββατο 20 Απριλίου 2024  12:10:02

Σκουρλέτης για Καμμένο: Έχουν κουράσει τα «κλαψουρίσματά» του

Σοβαρές αιχμές κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου άφησε ο Πάνος Σκουρλέτης, κάνοντας λόγο για «βαρύγδουπες» δηλώσεις και «κλαψουρίσματα» που έχουν κουράσει.

Ειρωνικές και απαξιωτικές αιχμές κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Σκουρλέτης.
«Ο Πάνος Καμμένος έχει κάνει πολλές φορές βαρύγδουπες δηλώσεις, αλλά δεν τις έχει τεκμηριώσει», σχολίασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ για τον άλλοτε κυβερνητικό εταίρο.

«Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, αλλά η πυκνότητα των δηλώσεων με πολλά υπονοούμενα έχει αρχίσει να κουράζει», υπογράμμισε ο κ. Σκουρλέτης.
Όπως σημείωσε μιλώντας στο Οpen, «όταν βλέπεις πολιτικό αρχηγό να κλαψουρίζει αυτό σημαίνει ότι έχει χάσει την αυτοπεποίθηση του».

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, στην ίδια συνέντευξη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για εκλογές την άνοιξη, καθώς, όπως είπε, ο εκλογικός χρόνος δεν εξαρτάται μόνο από την κυβέρνηση καθώς είναι πολλές οι παράμετροι που τον διαμορφώνουν. «Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι πάντως η εξάντληση της τετραετίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline