Τρίτη 19 Μαρτίου 2024  04:48:57

Φλώρινα: Αντιπαράθεση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με ιερέα -Τον κάλεσε σε δημόσια μετάνοια, για το αμάρτημα της προδοσίας

Σε αντιπαράθεση ανάμεσα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ιερέα εξελίχθηκε η εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο Επιμελητήριο Φλώρινας.


Ο πατέρας Αναστάσιος, αφού ευλόγησε την πίτα, στην ομιλία του προέτρεψε τον Κωνσταντίνο Σέλτσα σε δημόσια μετάνοια, για το αμάρτημα της προδοσίας της πατρίδας, για το Μακεδονικό. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, κατηγορώντας τον ιερέα για τραμπουκισμό, αναφέροντας ότι στο παρελθόν έπειτα από συλλαλητήριο κρέμασε αυγά στην είσοδο του γραφείου του.

Αντίθετα μεγάλος αριθμός κατοίκων συμμερίζεται τα συναισθήματα του ιερέα που είναι και μεγάλης πλειοψηφίας των Φλωρινιωτών, μιας περιοχής με υψηλό πατριωτικό φρόνημα, ευαισθησίες εθνικές και με έντονα ιστορικά βιώματα, υπερήφανους ανθρώπους, γεμάτους πικρία, οργή και αγανάκτηση μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών, Ακριτική, αιματοβαμμένη και πανέμορφη περιοχή , με καλής ποιότητας ανθρώπους στην οποία κατά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωσε από τα υψηλότερα ποσοστά, κοντά στο 38% σε όλη την Μακεδονία αλλά πλέον το κυβερνητικό κόμμα γνωρίζει πλήρη κατάρρευση και οι ΑΝΕΛ πλήρη αφανισμό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline