Σάββατο 20 Απριλίου 2024  18:40:17

Οι νέοι στόχοι- ελπίδες Μαξίμου

Στροφή στους μικρομεσαίους, μετά την ψήφο διαμαρτυρίας από μεγάλα στρώματα της μεσαίας τάξης. Μετά τη ζημιά στις ευρωεκλογές, αποφασίστηκε επίσης ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να θέσει στο επίκεντρο της προεκλογικής της εκστρατείας το ζήτημα της ανάπτυξης.

Από σήμερα κιόλας ξεκινά η επεξεργασία σχεδίου που θα στοχεύουν στην τόνωση της ανάπτυξης αλλά και στους μικρομεσαίους καθώς εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, υπέστη συντριπτική ήττα.

Πίεση στο ΚΙΝΑΛ

Αρκετή συζήτηση έγινε και για τις συμμαχίες και τα στελέχη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν ότι θα θέτουν επιτακτικά εφεξής το ερώτημα προς το ΚΙΝΑΛ αν πρόκειται να συνταχθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εφόσον η ΝΔ κερδίσει εκλογές χωρίς αυτοδυναμία.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όταν ρωτήθηκε αποχωρώντας παραδέχθηκε ότι συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της υπερφορολόγησης προσθέτοντας πως ήταν «μια από τις πιο καλές πολιτικές συζητήσεις που έχουν γίνει» στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline