Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:33:46

«Πικράναμε πολλούς, καταλαβαίνω τον θυμό τους»

Ανέφερε ο Αλεξ. Τσίπρας στην παρουσίαση του νέου προγράμματος ότι στη δύσκολη διαδρομή, "πικράναμε κάποιους, πολλούς δυσαρεστήσαμε" και ότι είχε την ευθύνη να "βγούμε όλοι μαζί στο ξέφωτο" και κάποιοι έπρεπε να βοηθήσουν περισσότερο να μη μείνει κανείς πίσω, να μην έχουμε απώλειες.

Τόνισε ότι τους καταλαβαίνει, την κόπωσή τους, το θυμό τους τη δυσαρέσκειά τους και κάλεσε να αναλογιστούν όλοι αν άξιζε τον κόπο η προσπάθεια, να μη μείνει κανείς μόνος και αβοήθητος στην κρίση και να θυμηθούν πού ήταν η χώρα πριν τέσσερα χρόνια και πού βρίσκεται σήμερα, όπου "η Ελλάδα έχει ξανά ανοιχτό το δρόμο μπροστά της". "Τώρα μπορούμε να δώσουμε ανάσα σε όσους έβαλαν πλάτη στα δύσκολα. Τώρα η πατρίδα μας δεν χρειάζεται πια σχέδια μάχης ή σχέδια διαχείρισης της κρίσης και της καταστροφής", υπογράμμισε.

Τόνισε ότι αυτό συνέβη επειδή αυτή η κυβέρνηση έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, κάτι που δεν ήταν αυτονόητο και ενώ κάποιοι "επίμονα πίστευαν ότι δεν θα αντέξουμε", σε αντίθεση με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού που πίστεψε ότι μπορούμε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline