Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  15:54:16

Ζαχαράκη για τη «δεμένη χελώνα»: Αποδεικνύεται ο μηχανισμός προπαγάνδας και fake news του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχουν καταλάβει το μήνυμα που τους έστειλαν οι Έλληνες πολίτες, επισημαίνει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Τον μηχανισμό προπαγάνδας και fake news που έχει στήσει η απερχόμενη κυβέρνηση αποδεικνύει η εξωφρενική ιστορία με τη χελώνα καρέττα καρέτταπου δήθεν είχαν δέσει με σκοινί για να τη δει ο κ.Μητσοτάκης, επισημαίνει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη.
Ειδικότερα, η κ.Ζαχαράκη δήλωσε:

«Σήμερα τα υπόγεια του Μαξίμου αφού επανέφεραν το παραμύθι της επταήμερης εργασίας, διέδωσαν μια ακόμη πιο εξωφρενική ιστορία.

Ότι δήθεν οι κάτοικοι του Καστελόριζου έδεσαν μια θαλάσσια χελώνα για να τη δει ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αυτή είχε απλά μπλεχτεί για λίγο στο σχοινί μιας βάρκας. Την εξωφρενική αυτή είδηση αναπαρήγαγαν μάλιστα αμέσως όλα τα ελεγχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ sites. Γεγονός που αποδεικνύει και τον μηχανισμό προπαγάνδας και fake news που έχει στήσει η απερχόμενη κυβέρνηση.

Είναι προφανές ακόμη και σήμερα ότι δεν έχουν καταλάβει το μήνυμα που τους έστειλαν οι Έλληνες πολίτες».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline