Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:52:43

Συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ η Κατερίνα Παπακώστα στις εθνικές εκλογές

Από τα λαϊκά προάστια της Δυτικής Αττικής, όπως το Αιγάλεω και η Αγία Βαρβάρα στα δύσκολα, μεγαλοαστικά και δύσκολα προάστια της Νότιας Αττικής.

Την ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εθνικές εκλογές, χαιρέτισε με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος, τονίζοντας ότι η..... συμπόρευση των δύο πολιτικών φορέων «έρχεται ως συνέχεια της θετικής συνεργασίας που αναπτύχθηκε στο κυβερνητικό επίπεδο, όταν η Πρόεδρος της Ν.Ε.Ο., Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, ανέλαβε υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αλλά και στο κοινοβουλευτικό επίπεδο με την ψήφιση των νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης, καθώς και της ιστορικής συμφωνίας των Πρεσπών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συμμετοχή των δύο στελεχών της Ν.Ε.Ο. στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει τις προγραμματικές συγκλίσεις των δύο κομμάτων, σχετικά με την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους, τη δίκαιη ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Στο μεταξύ, ενόψει της κάλπης της 7ης Ιουλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σήμερα στην ανακοίνωση του συνόλου των υποψηφίων του, δίνοντας στη δημοσιότητα τις λίστες για όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline