Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  08:34:38

Ο κ. Μητσοτάκης μιμείται επικοινωνιακά τον ΣΥΡΙΖΑ

Αντιστρέφει τις ανάλογες επικρίσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντέγραψε τελευταία και βιαστικά για τις εξαγγελίες του βασικά στοιχεία, κυρίως οικονομικά και κοινωνικά, από τις ανάλογες θέσεις της ΝΔ.

Πάντως και οι δυο έχουν αντιγράψει το προεκλογικό στυλ του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, με τον Κυρ. Μητσοτάκη σε πιο ελεύθερο στυλ συνομιλίας με το ακροατήριο και χωρίς χειρόγραφο και στασίδι ομιλητή. Πάντως ο κ.Τσίπρας σε συνέντευξη του χαρακτηρίζει «ανοησία την κατηγορία ότι έχει δανειστεί στοιχεία από το πρόγραμμα της ΝΔ», σημειώνει ότι «τα προγράμματά μας είναι διαμετρικά αντίθετα και προσθέτει ότι «ο κ. Μητσοτάκης, μάλιστα, που το τελευταίο διάστημα, επιχειρεί να εμφανιστεί ως "παιδί του λαού", βγάζει τη γραβάτα, σηκώνει τα μανίκια και υποδύεται πως ξέρει τι σημαίνει ψυκτικός από το Περιστέρι, μας δίνει το δικαίωμα να σκεφτούμε ότι βάζει και μια δόση ΣΥΡΙΖΑ στην επικοινωνία του, για να την κάνει πιο εύπεπτη».

Ευτυχώς για τη Ελλάδα αποφύγαμε τον Βέμπερ

Επιμένει ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών άνοιξε την όρεξη σε ακραίους συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης να πυροβολούν τα μέτρα υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας που έφερε η κυβέρνησή και να προετοιμάζουν το έδαφος για μια νέα επέλαση λιτότητας, την οποία ο κ. Μητσοτάκης έχει ήδη βαφτίσει οδοστρωτήρα, ή και κύμα μεταρρυθμίσεων. Μεταξύ αυτών αναφέρει τον «ακραίο βαυαρό, ανθέλληνα, φίλο του κ. Μητσοτάκη, τον Μάνφρεντ Βέμπερ» για τον οποίο λέει ακόμη: «Ευτυχώς για την Ελλάδα, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειές μου μαζί με τους σοσιαλιστές ηγέτες, αποφύγαμε τον φίλο του κου Μητσοτάκη για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline