Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπόθεση - μυστήριο με τον Γιώργο Μαρίνο

Συνάδελφοι και φίλοι του γνωστού ηθοποιού και παρουσιαστή αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα έχουν χάσει τα ίχνη του. Η απάντηση του άντρα που τον φροντίζει.


Μια περίεργη υπόθεση όσον αφορά τον ηθοποιό και παρουσιαστή Γιώργο Μαρίνο έχει βγει τις τελευταίες ώρες στη δημοσιότητα. Φίλοι και συνάδελφοι του γνωστού περφόρμερ, μεταξύ των οποίων και η Άννα Φόνσου, αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα έχουν χάσει τα ίχνη του και εκφράζουν ανησυχία λόγω προβλημάτων υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει.

Η Άννα Φόνσου, η οποία είχε φιλοξενήσει στο "Σπίτι του Ηθοποιού" τον Γιώργο Μαρίνο, έστειλε σχετική επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου. Σε δηλώσεις της μάλιστα στην εφημερίδα Espresso, ανέφερε: "Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του."

Όπως υποστηρίζει η κα. Φόνσου, ο Γιώργος Μαρίνος όταν έφυγε από το "Σπίτι του Ηθοποιού", έμενε στη Βάρκιζα, σε σπίτι ενός άντρα που ανέλαβε και τη φροντίδα του. Έκτοτε φέρεται να έχει χάσει κάθε επικοινωνία μαζί του. "Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω" δηλώνει η Άννα Φόνσου.

Η απάντηση

Ο άντρας που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο και που επιθυμεί να μη δημοσιευτούν τα στοιχεία του, σε δηλώσεις του στο star ανέφερε: «H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να απομονωθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο».

 

Πολυμέσα