Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019  09:27:35

Welt για Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός- θαύμα της Ελλάδας, θέλει να ανοικοδομήσει τη μεσαία τάξη

Η Welt κάνει λόγο για «θαύμα» του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι παρότι προέρχεται από παλιά πολιτική οικογένεια, «θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος πραγματικά σύγχρονος πρωθυπουργός της χώρας.

Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας κάνει λόγο για το ξεκίνημα μιας νέας εποχής, «κυρίως λόγω των αλλαγών που έγιναν στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας αλλά και την προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να «ανοικοδομήσει τη μεσαία τάξη». «Ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας αντιμετωπίζεται από τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης σαν σούπερ σταρ», γράφει ο αρθρογράφος της Welt, Μπόρις Καλνόκι, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Welt για Μητσοτάκη: Αλλαξε εντελώς το στιλ της κυβέρνησης

«Μια νέα εποχή ξεκινάει. Μέσα σε λίγες εβδομάδες από την εκλογική νίκη της συντηρητικής Νέας Δημοκρατίας, άλλαξε εντελώς η μορφή και το στυλ της κυβέρνησης με στόχο την αύξηση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητάς της», αναφέρει η Welt και σημειώνει ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει να ανοικοδομήσει τη μεσαία τάξη.

«Γι' αυτό εισάγει σημαντικές φορολογικές ελαφρύνσεις για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Θέλει ένα κράτος που θα λειτουργεί για τους πολίτες σε όλους τους τομείς: από τη συλλογή απορριμμάτων στην Κέρκυρα ως την επαρκή αστυνομική παρουσία στο κέντρο της Αθήνας», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο αρθρογράφος της γερμανικής εφημερίδας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline