Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  20:16:35

Μαχαίρια, όπλα και σφαίρες βρήκε η ΕΛΑΣ στα κτίρια της Αχαρνών

Ανάμεσα στους πρόσφυγες που ελέγχθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, ήταν και ένας Σύρος για τον οποίο - όπως αποκαλύφθηκε - εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για βιασμό ανήλικης.

Η επιχείρηση της αστυνομίας -Βρέθηκαν και πιστόλια

Από την επιχείρηση της αστυνομίας, η οποία ξεκίνησε νωρίς το πρωί για την εκκένωση του «Τοσίτσειου Σχολείου», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σουρμελή – Αχαρνών και Μάγερ και ενός ακόμη κτιρίου στην οδό Αχαρνών 22, τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη από το έτος 2016, βρέθηκαν επίσης μαχαίρια, δύο πιστόλια και φυσίγγια πυροβόλου όπλου.
Οπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ:

Εντός του κτιρίου στην Αχαρνών 22 βρέθηκαν (90) αλλοδαποί και συγκεκριμένα (21) άνδρες, (33) γυναίκες και (36) ανήλικοι, ενώ ένας από τους άνδρες αλλοδαπούς συνελήφθη για κατοχή μαχαιριών.

Εντός του κτιρίου στη συμβολή των οδών Σουρμελή – Αχαρνών και Μάγερ βρέθηκαν (179) αλλοδαποί και συγκεκριμένα (67) άνδρες, (50) γυναίκες και (62) ανήλικοι, ενώ κατασχέθηκαν δυο πιστόλια, τα οποία θα εξεταστούν εάν είναι λειτουργικά ή replica καθώς και φυσίγγια πυροβόλου όπλου.

Στρώματα και κουβέρτες στο πάτωμα, αυτοσχέδια κρεβάτια και ντουλάπες ήταν μερικά από τα όσα εντόπισαν οι αστυνομικοί στα εσωτερικό των κτιρίων. Μάλιστα σε αυτά τα κτίρια ζούσαν και 98 παιδιά.

ktiria3

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline