Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  10:39:03

Τασούλας για απειλές Πολάκη: Παρακμιακή πρακτική - δεν είναι λύση οι τραμπουκισμοί

«Το θέμα θα λυθεί θεσμικά με τους κανόνες της Δημοκρατίας. Όχι με τραμπουκισμούς κι ακτιβισμούς. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβούν παρακμιακά φαινόμενα », επισήμανε χαρακτηριστικά. Θα απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα πολιτικά και νομικά έως την Παρασκευή, ανέφερε.

Με αιχμηρό τρόπο αντέδρασε ο Πρόεδρος της Βουλής, στις αλλεπάλληλες απειλές του Παύλου Πολάκη ότι δεν θα συμμορφωθεί στην απόφαση εξαίρεσής του από την Προανακριτική Επιτροπή και θα παραστεί μαζί με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο σε αυτή με το έτσι θέλω, προκαλώντας για την παρέμβαση της Φρουράς προκειμένου να τους απομακρύνει, στέλνοντας σαφές μήνυμα μηδενικής ανοχής σε τραμπουκισμούς.

«Το θέμα θα λυθεί θεσμικά, με βάση τους κανόνες της Δημοκρατίας κι όχι με τραμπουκισμούς, τσαμπουκάδες, ύβρεις, απειλές και ακτιβισμούς», τόνισε ο Κώστας Τασούλας, συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, δίνοντας την αίσθηση ότι αναζητά την εξεύρεση μίας συμβιβαστικής λύσης μέσω του διαλόγου για την αποφυγή ακροτήτων, αλλά δείχνοντας αποφασισμένος να επιβάλλει την τάξη και τον πολιτικό πολιτισμό.

Ερωτηθείς, δε, αν εκλαμβάνει ως απειλή τις αναφορές του κ. Πολάκη να καλέσει η Βουλή τη Φρουρά για τον απομακρύνουν βιαίως, ο Πρόεδρος της Βουλής, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, μιλώντας για παρακμιακά φαινόμενα.

«Δεν το εκλαμβάνω ως απειλή. Το εκλαμβάνω ως εσφαλμένη και περιττή παρακμιακή πρακτική που δεν έχει θέση στο Κοινοβούλιο. Δεν θα επιτρέψουμε να συμβούν παρακμιακά φαινόμενα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Τασούλας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline