Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  07:55:08

Το δεξιό και αντιαναρχικό σκίτσο με τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο που εξόργισε το Twitter

Δίχασε, προβλημάτισε και εξόργισε το σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου με το οποίο σχολίασε τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ. Πολλές αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει το σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Καθημερινή και συγκεκριμένα στο φύλλο της Τρίτης. 

Παρ' όλο που ο Δημήτρης Χαντζόπουλος είναι ένας από τους γνωστούς σκιτσογράφους στην Ελλάδα κι έχει δημοσιεύσει ορισμένα από τα καλύτερα σκίτσα που έγιναν ποτέ, το συγκεκριμένο του σκίτσο, δίχασε, προβλημάτισε και εξόργισε αρκετούς χρήστες του διαδικτύου.

Το σκίτσο του αφορούσε στο θέμα με το πανεπιστημιακό άσυλο και τα όσα έγιναν την Δευτέρα στην ΑΣΟΕΕ.
Έτσι λίγες μέρες λοιπόν πριν τις εκδηλώσεις για την 17 Νοέμβρη, ο σκιτσογράφος ζωγράφισε ένα τανκ με το σήμα της αναρχίας και μία γροθιά να βρίσκεται έξω από το Πολυτεχνείο και τα ΜΑΤ να είναι στο εσωτερικό και στις κολώνες του Πανεπιστημίου.

Το σκίτσο αυτό όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα social media, ενώ αρκετοί χρήστες του Τwitter άσκησαν σκληρή κριτική τόσο στο σχέδιο όσο και στον δημιουργό του.
Πολλοί συνδύασαν το τανκ του σκίτσου με το τανκ των συνταγματαρχών που έριξε την πύλη του Πολυτεχνείου το 1973. Κι αν μη τι άλλο πρόκειται για μεγάλη ασέβεια στους νεκρούς του Πολυτεχνείου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline