Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:09:53

Google 2019: Αυτές είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις των Ελλήνων

Μπορεί στην Ελλάδα να πραγματοποιήθηκαν το 2019 τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, ωστόσο για τη χρονιά που ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 20 μέρες οι Έλληνες φαίνεται πως έψαξαν περισσότερες φορές μέσα από την Google την... Eurovision.

Μπορεί στην Ελλάδα να πραγματοποιήθηκαν το 2019 τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, ωστόσο για τη χρονιά που ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 20 μέρες οι έλληνες φαίνεται πως έψαξαν περισσότερες φορές μέσα από την Google την... Eurovision.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η Google, από τα στοιχεία του Year in Search 2019 προκύπτει τι αναζήτησαν οι Έλληνες περισσότερο τη φετινή χρονιά.

Και αυτό δεν είναι άλλο από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, όπου την Ελλάδα εκπροσώπησε η Κατερίνα Ντούσκα και την Κύπρο η Τάμτα!

Όπως αναφέρεται παραπάνω, λόγω των εκλογών, η πρώτη δεκάδα έχει έντονη την παρουσία του... εκλογικού στοιχείου. Συγκεκριμένα στη δεύτερη θέση βρίσκεται το «πού ψηφίζω», στην 5η θέση οι «ευρωεκλογές», στην 7η το «υπουργείο Εσωτερικών» και στην 9η οι «εκλογές».

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η λέξη σεισμός, κυρίως λόγω του σεισμού των 5,1 Ρίχτερ της 19ης Ιουλίου με επίκεντρο τη Μαγούλα. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε το ριάλιτι σόου Power of Love, το οποίο υποχώρησε από την πρώτη θέση που βρισκόταν του 2018.
Τη δεκάδα των αναζητήσεων συμπληρώνουν το «επίδομα ενοικίου» και οι 

anazhthseis

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline