Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:33:24

Ποιες ευχές θέλουν για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Αντίθετη σε ενδεχόμενο εκλογών πριν το τέλος της τετραετίας της κυβέρνησης είναι οι πολίτες, σύμφωνα με όσα δείχνει η δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύσει η εφημερίδα Real.


Κι αυτό γιατί το 57,4% των ερωτηθέντων δεν επιθυμεί να δει να στήνονται κάλπες πριν το 2023, ενώ το 64,3% εκτιμά πως δεν θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές.

Από την άλλη, 12,8% των πολιτών θέλει εκλογές σε 2 χρόνια και μόνο 10,2% θέλει άμεσα.
Σύμφωνα πάντα με την MRB, το ζήτημα που απασχολεί περισσότερο τους πολίτες είναι το μεταναστευτικό. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το ποιους τομείς θα έπρεπε να προσέξει περισσότερο η κυβέρνηση το 2020, το 72,3% των πολιτών αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι... ευχές που θα κάνουν οι πολίτες το βράδυ της πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 36,3% απάντησε πως θα ήθελε να βελτιώσει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του, το 31,3% πως θέλει ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον, το 19% να βελτιώσει ή να διατηρήσει τις σχέσεις του με τους δικούς του ανθρώπους.
10,7% θα ευχηθεί να ξαναμπορεί να κάνει σχέδια για το μέλλον ενώ 1,6% απάντησε ότι θέλει να έχει περισσότερο χρόνο στην διάθεσή του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline