Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιες ευχές θέλουν για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Αντίθετη σε ενδεχόμενο εκλογών πριν το τέλος της τετραετίας της κυβέρνησης είναι οι πολίτες, σύμφωνα με όσα δείχνει η δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύσει η εφημερίδα Real.


Κι αυτό γιατί το 57,4% των ερωτηθέντων δεν επιθυμεί να δει να στήνονται κάλπες πριν το 2023, ενώ το 64,3% εκτιμά πως δεν θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές.

Από την άλλη, 12,8% των πολιτών θέλει εκλογές σε 2 χρόνια και μόνο 10,2% θέλει άμεσα.
Σύμφωνα πάντα με την MRB, το ζήτημα που απασχολεί περισσότερο τους πολίτες είναι το μεταναστευτικό. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το ποιους τομείς θα έπρεπε να προσέξει περισσότερο η κυβέρνηση το 2020, το 72,3% των πολιτών αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι... ευχές που θα κάνουν οι πολίτες το βράδυ της πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 36,3% απάντησε πως θα ήθελε να βελτιώσει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του, το 31,3% πως θέλει ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον, το 19% να βελτιώσει ή να διατηρήσει τις σχέσεις του με τους δικούς του ανθρώπους.
10,7% θα ευχηθεί να ξαναμπορεί να κάνει σχέδια για το μέλλον ενώ 1,6% απάντησε ότι θέλει να έχει περισσότερο χρόνο στην διάθεσή του.

Πολυμέσα