Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  04:39:49

Τσίπρας: Επανεκλογή Παυλόπουλου τώρα και αμέσως Συμβούλιο Αρχηγών

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, το ενδεχόμενο ενός θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, την αντιπολιτευτική στάση που κρατά, την οικονομία, τα λάθη της κυβέρνησής του και τη μετεξέλιξη του κόμματός του.

Ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει ότι «το αρραγές μέτωπο και η εθνική στρατηγική είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση εθνικών απειλών και κινδύνων»
Για όλους και για όλα μιλά στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας που ζητεί την επίσπευση επανεκλογής του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας και αμέσως μετά τονίζει, ότι πρέπει να οριστεί Συμβούλιο Πολιτικών αρχηγών υπό τον ανώτατο πολιτειακό παράγοντα για να συμφωνηθούν οι βασικές γραμμές της εθνικής στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία.

Ο πρώην Πρωθυπουργός δίνει απαντήσεις σε όλα τα «καυτά» θέματα από την αντιπολιτευτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ και τον μετασχηματισμό του κόμματός και την κριτική των «53» μέχρι την οικονομία και τα λάθη και τις αδυναμίες της κυβέρνησής του.
Ο Αλ. Τσίπρας συνδυάζει την επανεκλογή του Πρ. Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας με την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και την χάραξη ενιαίας εθνικής γραμμής έναντι της τουρκικής προκλητικότητας.

«Ο Προκόπης Παυλόπουλος προέρχεται από διαφορετική πολιτική οικογένεια από τη δική μου, αλλά είναι ένας Πρόεδρος που ενώνει αντί να διχάζει και εργάζεται για την πολιτική συναίνεση» τονίζει μεταξύ άλλων ο Αλ. Τσίπρας και συνεχίζει: «Ο Πρωθυπουργός οφείλει να το αναγνωρίσει και κυρίως να συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα των στιγμών και να αφήσει τα "προεδρικά καλλιστεία". Να επισπεύσει την επανεκλογή Παυλόπουλου με μεγάλη πλειοψηφία και αμέσως μετά να ζητήσει τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο για να συμφωνήσουμε πάνω στις βασικές γραμμές της εθνικής στρατηγικής απέναντι στην Τουρκία».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline