Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:15:01

«Ο Θεός ξέρει» -Ο χρησμός Παυλόπουλου για το αν θα είναι ξανά Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο Προκόπης Παυλόπουλος βρέθηκε στο Βελβεντό Κοζάνης, όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης της πόλης. Νωρίτερα το πρωί και σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους, ρωτήθηκε για τα σενάρια διαδοχής του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, που το τελευταίο διάστημα έχουν «φουντώσει». Και για πρώτη φορά τοποθετήθηκε.

Στο Μετόχι του Βελβεντού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ρωτήθηκε αν θα είναι η τελευταία του επίσκεψη του με την ιδιότητα του Προέδρου. «Ο Θεός ξέρει» απάντησε.

Τότε ένας από τους δημοσιογράφους προσέθεσε: «Και ο Κυριάκος κύριε πρόεδρε» με τον Προκόπη Παυλόπουλο να συμπληρώνει χαρακτηριστικά «Και πάλι μόνο ο Θεός». Και προχώρησε, αποφεύγοντας έτσι περισσότερες και πιο επίμονες ερωτήσεις.

Λίγη ώρα μετά, όπως αναφέρει το kozanmedia μόλις ο πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού Νίκος Κουτλιάμπας τον ανακήρυξε ως επίτιμο πρόεδρο του Συνεταιρισμό σχολίασε με χιούμορ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας [Ωραία, δε θα μείνω χωρίς δουλειά».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline