Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  21:06:57

Ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι άλλαξε εμφάνιση λόγω εγχείρησης

Για τη ριζική αλλαγή της εμφάνισης του μίλησε ο Πάνος Καμμένος στον ΑΝΤ1.. έχοντας χάσει πάνω από 50 κιλά συνολικά.

"Μου συμβαίνει συχνά αυτό, με περνούν για τον δίδυμο αδελφό μου", δήλωσε ο κ. Καμμένος για να αναφερθεί στη συνέχεια στην αλλαγή της εμφάνισης του και το πώς προέκυψε.

"Δεν ήμουν ποτέ τόσο αδύνατος, πέρασα μία μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα", είπε ακόμη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας για το χειρουργείο που έκανε στο στομάχι.

"Έκανα ένα χειρουργείο που με βοήθησε να τα αλλάξω όλα", επισήμανε αναφέροντας πως όσο ήταν στην κυβέρνηση κοιμόταν ελάχιστες ώρες. "Αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου και έτσι ήρθαν όλα τα άλλα. Υπήρχε μεγάλη πίεση όλα αυτά τα χρόνια. Η ευθύνη ήταν μεγάλη. Έπρεπε να μπορέσουμε να βγάλουμε την χώρα από την κρίση και παράλληλα να συγκυβερνήσω με τον Αλέξη Τσίπρα και ένα κόμμα που ήμασταν πολιτικά εκ διαμέτρου αντίθετοι", είπε αναλυτικά.

Στη συνέντευξή του, μεταξύ άλλων έκανε επίθεση στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη:
"Η συμφωνία που υπογράψαμε το καλοκαίρι του '15, ήταν μία συμφωνία έπειτα από 5 μήνες σκληρής διαπραγμάτευσης και ένα σκληρό πόκερ έχοντας δύο επιλογές", είπε ο κ.Καμμένος και συμπλήρωσε: "Ή να ακολουθήσουμε τη λύση Βαρουφάκη-Σόιμπλε, δηλαδή την έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ, 80 δισεκατομμύρια μετρητά και 1,5 εκατ. ανθρώπινες ψυχές σε μία ανοικτή φυλακή που ήταν η Ελλάδα".

"Ο Βαρουφάκης έλεγε στα Όσκαρ και στις ταινίες ότι ήθελε και αγωνιζόταν για να μείνουμε στην Ευρώπη", επισήμανε. "Στην πραγματικότητα τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Δεν ξέρω τι είπε σε σας και τι γράφει στις ταινίες. Το βράδυ εκείνο που ο Αλέξης Τσίπρας με πήρε τηλέφωνο και πήγα στις Βρυξέλλες, ο Βαρουφάκης μας είπε το πρωί ότι θα υπογράψει την άλλη μέρα στο Eurogroup τη λύση Σόιμπλε, ήταν η ημέρα που ο Τσίπρας ήρθε σε επαφή με τον Πρόεδρο Ομπάμα και διά του Ολάντ ήρθαν οι Γάλλοι να προτείνουν τη σωτηρία της χώρας", συμπλήρωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

"Ο Βαρουφάκης είχε συμφωνήσει με τον Σόιμπλε να πάρουμε 80 δις και να φύγουμε", είπε ακόμη ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: "Στην πρωινή συνεδρίαση που κάναμε, όταν πήγα στις Βρυξέλλες την προηγούμενη του Eurogroup η δημόσια πρόταση του ήταν να συμφωνήσουμε γιατί δεν έχουμε άλλη λύση".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline