Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  01:24:36

Παπαγγελόπουλος στο Mega το παραδέχεται: Έχω τη στήριξη του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ

Έχω τη στήριξη των παλιών συναδέλφων μου. Και έχω τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και των πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Έχω τη στήριξη του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού λαού. Έχω τη στήριξη των παλιών συναδέλφων μου. Και έχω τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και των πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Ο πρώην υπουργός μίλησε για σκευωρία σε βάρος του και επέμεινε στην θέση που είχε διατυπώσει ότι η Novartis αποτελεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του νεοελληνικού κράτους.
Ο κ. Παπαγγελόπουλος μίλησε για βρώμικο και ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον του από «διεφθαρμένους, διαπλεκόμενους και επίορκους».
Τόνισε μάλιστα πως οι τέσσερις εισαγγελείς, Ράικου, Τσατάνη, Αγγελής και Αθανασίου «λένε ψέματα» και τον στοχοποιούν γιατί «Και οι τέσσερις είναι πικραμένοι. Κάτι θέλανε και δεν το πήρανε».

Υποστήριξε μάλιστα πως αν κινηθεί πειθαρχική διαδικασία εναντίον τους «θα πάνε φυλακή».
Σε ότι αφορά τους προστατευόμενους μάρτυρες, ο κ. Παπαγγελόπουλος τόνισε ότι πρέπει να καταθέσουν τηρώντας το νόμο. (αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, σε άλλο χώρο).

Κατηγόρησε μάλιστα κύκλους της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «συνιστώσα της παράνοιας και της διαφθοράς», οι οποίοι προσπαθούν να «τρομοκρατήσουν και εκφοβίσουν» τους προστατευόμενους μάρτυρες. «Ο Τσίπρας υπερασπίστηκε τη νομιμότητα» συμπλήρωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline